Novosti
Božena Romac s volontiranjem ne misli prestati...DONIRAJTE TAPETINICIJATIVA ZA UVOĐENJEM NOVE NAGRADE - NAJBOLJI VOLONTERSrma obilježila Međunarodni dan volonteraAntonija Ezgeta svoje slobodno vrijeme provodi volontirajućiPoziv organizatorima volontiranjaOTOK - SASTANAK UDRUGA 2.12.2014. U 17 SATIU Sinju provedena akcija Srme "Dosta je, neću nasilje"22.11. Pijaca - Akcija protiv nasilja u društvuSRMA U SINJU ORGANIZIRA BESPLATNE EDUKATIVNE RADIONICE ZA ŽENEŽeljko Viculin, volonter od malih noguU petak 21.11. besplatna pravna pomoć za žrtve nasiljaD.V. Bili cvitak traži volontereKreativne radionice za djecuPOZIV VOLONTERIMAPOZIV ZA DRŽAVNU NAGRADU ZA VOLONTIRANJEFilip Ratković volonter koji nadahnjujeNina i Ana Marendić od korisnica do volonterkiVolonterska jesen u Udruzi SrmaKreativne radionice za djecu - od 1.10.U petak 19.9. počinje besplatna pravna pomoć za žrtve nasiljaBESPLATNA PRAVNA POMOĆ u SrmePrilika za financiranje projekataPredstavljen projekt pravne pomoći za žrtve nasiljaMirjana Jerkan volonterka s velikom željom za pomaganjemSRMI ODOBREN PROJEKT ZA LOKALNI VOLONTERSKI CENTAR30.7. završna večer 6. kulturnog ljeta za djecuSrmi odobren projekt besplatne pravne pomoćiLjeto za djecu u punom jekuVečeras emisija o Udruzi SrmaDanas u Srme - suvremeni ples za djecuPrvi dani na kreativnim radionicamaKreativne radionice za djecu do kraja srpnjaDani otvorenih vrata u Udruzi SrmaMinistarstvo obrazovanja financira pomoćnike u nastaviSrma sudjelovala na Međunarodnoj konferenciji u ZadruPredstavljen novi projekt u kojem sudjeluje SrmaVečer plesa i pjesme u SinjuU Sinju održano predavanje o ljekovitim gljivamaZajednički rad učenika OŠ Ivana LovrićaUčenici OŠ Ivana Mažuranića oslikavali zidAkcija učenika na Hanu u petak 23.5.2014.Srma prikuplja pomoć do 18.6. u kući TripaloU Sinju u subotu 24.5. predavanje o ljekovitim gljivama drži dr.sc. M. JurinaU Sinju Srma prikuplja pomoć od 19.5.-18.6.POMOZITE POGOĐENIMA POPLAVAMAKorisnici Centra Juraj Bonači posjetili starije sugrađanePrikupljanje odjeće i socijalna samoposluga u SinjuDr. Tanja Kodžoman Križanac kreatorica ugodnih događaja u SinjuJavno savjetovanje o suradnji gradova i organizacija civilnoga društvaBesplatna pravna pomoć predstavljena studentima pravaU Srmi održana kreativna radionica za djecu ''Puna zdjela jaja''Kreativna radionica za djecu - ukrašavanje jajaObjavljeni osvrti sudionika na studijsko putovanje u London i DublinBESPLATNA RADIONICA AGRIKULTURE U SINJU 10.4.Srma u Londonu i DublinuMario Vujević Vegi volonter nemirnog duhaInformiranje i testiranje na hepatitis u SinjuU Sinju održan 8. Dan narcisaU Sinju promocija knjige "Nismo se rodili da budemo bolesni"Nikola Uzun volonter KUD-a Milan BegovićOdržana radionica ''Maske za mačkare''BESPLATNA PRAVNA POMOĆ INFO LETAKBESPLATNO PRAVNO SAVJETOVALIŠTE U UDRUZI SRMARadionica izrade maski u SinjuKakve veze imaju Egipat i Split?Ivana Poljak volonterka s dugogodišnjim stažomUdruge kao poslodavci - korisnici aktivnih mjera zapošljavanjaSRETNO VALENTINOVO!Dječje Valentinovo u Udruzi SrmaOdobrena sredstva za pomoćnike u nastaviU Splitu - besplatan seminar za udruge iz DalmacijeROK ZA IZVJEŠĆE O VOLONTIRANJU 28.2.„Mala škola za udruge“Dr. Vesna Jurković-Krolo volonterka s brojnim priznanjimaSAZNAJET SVE O VOLONTIRANJU U EUBESPLATNA PRAVNA POMOĆ U SINJU I SPLITUKako se prijaviti u sustav PADOR?Traži se štednjak na drva, a poklanjaju 2 TV-aVolontiranje u LatvijiČestit Božić i sretna Nova 2014. godina!U siječnju info dani za novi Erasmus+ program EUAnđelka Samardžić volonterka Sv. Vinka PaulskogCaritasov božićni sajam otvoren do 15.12.U Splitu održan tečaj biološko-dinamičke poljoprivredeVolontiranje u Cetinskoj krajini u 2014.g.U Cetinskoj krajini obilježen Međunarodni dan volonteraU Splitu otvoren Centar za profesionalnu rehabilitaciju osoba s invaliditetom5.12. Srma obilježava Međunarodni dan volonteraU Sinju održana akcija Srme "Dosta je, neću nasilje"U SUBOTU U SINJU TEČAJ ZA BUDUĆE RODITELJEDavorka Dukić - neočekivano u volonterskim vodamaTečaj biodinamičke poljoprivrede u Splitu 6.-8.12.U Splitu održana edukacija za Europski socijalni modelU Sinju - besplatna predavanja i tečajevi za roditelje i trudniceMarija Buljan: Želim pridonijeti tome da se ne zaboraviVojislav Barać volonter u borbi za prava invalidaU Sinju održana akcija ''Hrvatska volontira!''Miško Kerekeš volonter bez zadrške u mnogim akcijamaMarija Cvrlje Radović volonterka po uvjerenjuU Splitu 10. i 11.10. radionice o Europskom socijalnom fonduHumanitarna podjela ženske obućeDV Bili Cvitak Sinj traži volontereU SINJU ZAVRŠENO 5. KULTURNO LJETO ZA DJECUU petak 23.8. završava 5. kulturno ljeto za djecuNovi projekt za razvoj volonterstvaNastavak radionica za djecu 6.8.Novosti s radionica za djecuZapočelo 5. kulturno ljeto za djecuRadionica zdravstvene euritmije za odrasle u Sinju5. Kulturno ljeto - RASPORED RADIONICAPoziv volonterima za rad na radionicama za djecu5. Kulturno ljeto za djecu od 22.7.-23.8.2013.Pokrenut internet portal: KUD-ovi u RHod 2.7. Klub žena liječenih na dojci radi svaki danPoziv roditeljima i djeci da preuzmu radove i potvrdeEU INFOOtkazuje se akcija čišćenje groblja u GlavicamaDani otvorenih vrata u Udruzi SrmaDo 21.6. otvorena izložba dječjih radova1.6. otvorenje izložbe dječjih radova1.-21.6. Akcija prikupljanja odjeće i obuće i socijalna samoposlugaPriručnik LEADER za ruralni razvojSvibanj na kreativnim radionicamaVišnja Miloš volonterka od mladih danaU subotu 11.5. u Sinju besplatne radionice za trudniceKreativne radionice za djecuU travnju na kreativnim radionicama za djecuFoto natječaj „Hrvatska kulturna i prirodna baština“Srma u projektu za EU Socijalni modelSretan Uskrs!Kreativne radionice za djecu održavaju se do 31.5.U Sinju održan 7. Dan narcisaOdržana godišnja Skupština SrmeKreativne radionice za djecu traju do 31.5.Mlada volonterka Mladenka VučkovićVolonterka Ljubica Bašić iz OtokaPredstavljeni rezultati projekta za Mjesne odboreAkcija ukrašavanja dvorišta škole na HanuSretan Božić!Novi broj e-novina Civilno društvo!Blagdansko čišćenje Kamička19.12. akcija čišćenja KamičkaNovi broj e-novina Civilno društvo!Akcija za sigurnost građana u prometu u Suhaču i KarakašiciRad mjesnih odbora prati svaki drugi građaninZavršena 13. akcija prikupljanja odjeće i obućeUdruga Cenzura plus - antidiskriminacijska kontakt točkaU Sinju 3. Socijalna samoposluga do subote 1.12.Svaki tjedan: tri prijave za nasilje u obitelji - 1 dijete žrtvaSrmina javna akcija protiv nasilja nad ženamaJedinstveno recikliranje plastičnih vrećicaNovi broj e-novina Civilno društvo!MO BrnazeMO Turjaci13. AKCIJA PRIKUPLJANJA ODJEĆE I OBUĆE DO 1.12.Održana 6. edukativna radionica za MOU Sinju osnovan LAG Cetinska krajinaO radionicama Srme na portalu http://www.agroklub.comMO SinjSastanak članova i volontera Udruge Srma„RODITI SE U SPLITSKOM RODILIŠTU NEKAD I SAD“.DANAS Besplatna radionica permakulturnog vrtlarstvaMO RadošićNovi broj e-novina Civilno društvo!Srma organizira besplatnu edukaciju na BračuOdržana 5. edukativna radionica za Mjesne odboreMO ZelovoMO KarakšicaSrma održala radionicu - Gljive i samoniklo jestivo biljeOdržana 4. edukativna radionica za Mjesne odboreOdržana 3. edukativna radionica za Mjesne odbore2. MEĐUNARODNI SAJAM ŠKOLOVANJA I KARIJERE U INOZEMSTVUSrma organizirala radionicu na BračuU Sinju držana edukativna radionica izrade zimnice!Klub trudnica i roditelja Split - predavanje o cijepljenjuGljive u zimnici - besplatna radionica u Suhaču kod SinjaNovi broj e-novina Civilno društvo!U Sinju u subotu 20.10. - Besplatna radionice o pripremi zimniceU Sinju - besplatne radionice za zdrav život!MO LučaneMO GlaviceMO Obrovac SinjskiNovi broj e-novina Civilno društvo!Srma na Sajmu mogućnostiMO BajagićMO SuhačMO ČitlukMO JasenskoPrvi radovi iz kreativnih radionica za djecuNovi broj e-novina Civilno društvo!Volonteri u akciji u Sinju i VrliciAKCIJA HRVATSKA VOLONTIRA! 21.9. U SINJU I VRLICISastanak volontera Srme 20.9.MO Gljev3 nova natječaja Nacionalne zakladeBESPLATNA PRAVNA POMOĆ U CENTRU SINJA!Novi broj e-novina Civilno društvo!Edukacija za udruge u Udruzi MI u SplituPOČELE KREATIVNE RADIONICE ZA DJECU!Novi broj e-novina Civilno društvo!U Glavicama protiv ambrozijeZavršeno 4. kulturno ljeto za djecu!U petak 17.8. u 19 sati završava Ljeto je eto, a šta sad?Novi broj e-novina Civilno društvo!Radionice za djecu - od početka punom parom naprijed!Poziv volonterimaU Srme besplatne radionice za djecu od 16.7.Novi broj e-novina Civilno društvo!Romana Jadrijević - mlada volonterka, koju volontiranje oplemenjuje i ispunjavaOdržana godišnja skupština Kluba žena SinjSrma ovlaštena za pružanje primarne pravne pomoćiNovi broj e-novina Civilno društvo!Priprema osnivanja LAG-a pri krajuŠto radi Srma - pročitajte u Slobodnoj!Održana edukacija za Mjesni odbor SinjZavršena 12. akcija skupljanja odjeće i obuće!Dan otvorenih vrata Udruge Srma 16.6.Novi broj e-novina Civilno društvo!Udruga Srma gost TV DalmacijeMjesni odbori Grada SinjaSocijalna samoposluga odjeće i obuće od 11.-16.6.2012.Seminar - Ljekovite priče za djecuObjavljen Kalendar objave natječaja za 2012.g.Novi broj e-novina Civilno društvo!
Besplatna edukacija o računovodstvu za udruge
Događaji za mlade - najave online!5. sastanak za osnivanje Lokalne akcijske grupeJavna rasprava o razvoju civilnog društva do 6.6.2012.Održana 3. radionica sa školskim volonterimaPolazak u vrtić djece s poteškoćama u razvojuOtvoren lov na ambroziju!12. akcija skupljanja odjeće i obućeUklanjanje ambrozije 19. i 20.5.2012.Novi broj e-novina Civilno društvo!Akcija uklanjanja ambrozije 19. i 20.5. povodom Dana zdravih gradovaU petak 11.5. sastanak za uklanjanje ambrozijePoziv volonterimaOdržana 1. edukativna radionica za Mjesne odboreNovi broj e-novina Civilno društvo!Nastavljen rad LAG-a - lokalne akcijske grupeOdržana 5. edukativna radionica za volontereInfo dan o financiranju kulture iz EU fondova u SinjuU Splitu održana regionalna konferencija o Civilnom društvuNa rubu znanosti večeras na HTV-uDanas nastavak edukacije za volontere SrmeObveza upisa promjena za UdrugeNovi broj e-novina Civilno društvo!Slavonka sinjska volonterkaEuropski socijalni fond - uskoro i za udruge u RHEko-društveno poduzetništvoUsusret Europskom socijalnom fondu 12.-13-4-2012. u Zadru2. radionica za školski volonterski klubOdržana 4. edukativna radionica za volontereNovi broj e-novina Civilno društvo!Sinj ima kulturu, ali kultura nema novceInfo dan programa Mladi na djelu u SplituNacionalna zaklada za razvoj civilnog društvaEuropska volonterska službaOdržan Dan narcisaProdajna izložba Centra Juraj BonačiIzvješće o volontiranju do kraja travnjaNovi broj e-novina Civilno društvo!U Sinju održan sastanak LAG-aDan narcisa u subotu 24.3.2012.Održivi razvoj u PPDS-u3. radionica za volontereMira Bandalo - jedna od osnivačica SrmeSrma podučava učenike volonterstvuNastavlja se edukacija volontera SrmeGodišnja skupština Srme održana 8.3.2012.Održan sastanak s Mjesnim odborima Grada SinjaGrađani informirani o novom projektu SrmeIzrada uskršnjih jaja za Caritas!Sastanak s Mjesnim odborima Grada Sinja 7.3. u vijećnici u 17 satiNastavljena edukacija volontera SrmeProjekt podrške Mjesnim odborima Grada SinjaNatječaj za učenike OŠ za sastave na lokalnom narječjuNovi broj e-novina Civilno društvo!Danica MatićOtvoren natječaj Županije za turističke manifestacijeOtvoren natječaj Grada Sinja za Dane Alke i Velike Gospe 2012Krenula lokalna akcijska grupa za ruralni razvojU Hrvacama sastanak Lokalne akcijske grupeFinancijska izvješća udruga do 29.2.2012.Novi broj e-novina Civilno društvo!Besplatni savjeti za građaneEdukacija volontera SrmeIzvješća s nacionalne konferencije o volonterstvuZabava članova i volonteraSrma na nacionalnoj konferenciji o volonterstvuSretan Božić i Nova godina!Završna konferencija za medije projekta "Što bi dao da si na mom mjestu?"Paula Blažević pobjednica literarnog natječajaU subotu 10.12. Srma obilježila Međunarodni dan volonteraPotpisan ugovor za inicijativu ''Bez ambrozije - bez alergije!''Anita Križanac i Maja BilobrkJavna akcija protiv nasilja u obiteljiKreativna zima u Udruzi SrmaKatica CvrljeSocijalna samoposluga odjeće i obuće od 7.-12.11.2011.Otvoren natječaj za učeničke literarne radove!Volontirajte na sinjskoj Kulturnoj zimnici!Daruje se oprema za bebu!Srma traži volontere za akcije u 10. i 11. mjesecuUčenici u eko pohodu na okolišBiodinamička poljoprivreda u SinjuEdukativna radionica u Dubrovniku11. akcija prikupljanja odjeće i obuće za Centar u VrliciOdržana radionica o organizaciji volontiranjaEdukativna radionica na HvaruJavno događanje u ZadruKlub žena liječenih na dojci obilježio Dan ružičaste vrpceSavjet Mreže Udruga Grada Sinja nastavio rad na prijedlozima za kriterijePOZIV VOLONTERIMA - pridružite se Danu ružičaste vrpce 01.10.2011. na Pijaci u SinjuEdukativna radionica u OmišuJasminka VujevićOdržano besplatno predavanje za trudnicePrijavi se i volontiraj!Maša Borović i Petra DomazetEdukativna radionica u MakarskojJavno događanje u KninuAndrea OmrčenJavno događanje u BenkovcuBesplatno pravno savjetovalište za građane radi četvrtkomSanda ŠandrićBlaženka RomacMarica MunivranaDragana ModrićU petak 19.08. završeno 3. kulturno ljeto za djecuOdržana godišnja skupština Kluba žena SinjSlavenka MaršićIN MEMORIAMMarul u spreju – posprejana fasada OŠ Marka Marulića!U Sinju održana edukativna radionica o pisanju projekataEdukativna radionica u TrogiruOdržano predavanje za trudnice u SinjuEdukativna radionica za UTISPOZIV VOLONTERIMA - pridružite se ljetnom programu KUS-a SinjPOZIV VOLONTERIMA - pridružite se akciji SRME!Srma na konferenciji EUR-VOL u TrogiruSrma na Danima udruga u PuliMartina BuljanVanja JurelaU Sinju predstavljeni programi EU - Mladi na djelu i Cjeloživotno učenjeOstavimo trag!Udruge i Grad Sinj nastavile rad na donošenju kriterijaSrma odvezla odjeću starijima u OtišićBesplatne radionice za udrugeSrma u novinama "Civilno društvo"Ljiljanka StoilkovskiSinjske civilne udruge u inicijativi donošenja kriterijaSrma 5. put obilježila Dan žena!Marijana Jukić BračuljVolonteri Srme uredili dvorišne klupe Centra Juraj BonačiVolontiranje u Cetinskoj krajniSelime Ljubijankić DelongaKlub žena liječenih na dojci radi utorkom od 17-19 sati.

Besplatna edukacija o računovodstvu za udruge

Udruga tajnika i računovođa u školstvu iz Trogira organizira radionicu u sklopu programa STEP 16.06.2012. u terminu  09°°-11°° na temu: “Prijelaz s jednostavnog na dvojno knjigovodstvo“.

Pred prijave izvršite na telefon 021/221-276 odnosno na mail: utirus@yahoo.com. do 12.06.2012.

S obzirom na broj prijavljenih organizator će naknadno obavijestiti sudionike o mjestu održavanja.

Savjetovanje je besplatno i odvija se u okviru programa Step,

Ministarstvo socijalne politike i mladih

HMVC

Županija Splitsko Dalmatinska