PROJEKTI
Zlatni taliri - bajka braće GrimmBaka Holle - bajka braće GrimmTri čovječuljka u šumi - bajka braće GrimmZlatni ključić - bajka braće GrimmRadionice kukičanja kreću 24.2.S mladima za budućnost
LOZA-D - LOKALNA ZAJEDNICA ZA DJECUBesplatna primarna pravna pomoć u Sinju, Cetinskoj krajini i Splitsko-dalmatinskoj županiji 2020.LVC SINJ - novi projekt VOZARAKREATIVNE RADIONICE ZA DJECUKREATIVNE RADIONICE ZA ŽENESOCIJALNA SAMOPOSLUGA GRADA SINJABESPLATNO PRAVNO SAVJETOVALIŠTE - SINJ
Besplatna primarna pravno pomoć u SinjuProjekt LOVOR - Lokalni volonteri za razvojKREATIVNE RADIONICE ZA DJECUKREATIVNE RADIONICE ZA ŽENESOCIJALNA SAMOPOSLUGA GRADA SINJA
LOVOR - Lokalni volonteri za razvojTREĆA DOB - U SRIDU!LOKALNI VOLONTERSKI CENTAR SINJKREATIVNE RADIONICE ZA DJECUKREATIVNE RADIONICE ZA ŽENEBESPLATNA PRAVNA POMOĆSOCIJALNA SAMOPOSLUGA GRADA SINJA
Projekt: Kreativne radionice za ženePROJEKT ''KREATIVNE RADIONICE ZA DJECU''PROJEKT: LOKALNI VOLONTERSKI CENTAR SINJProjekt Socijalna samoposluga Grada SinjaProjekt ''Besplatna pravna pomoć''Projekt: Zaštita starijih osoba od siromaštva i socijalne isključenosti u Cetinskoj krajini
PROJEKT: ''ZAŠTITA STARIJIH OSOBA OD SIROMAŠTVA I SOCIJALNE ISKLJUČENOSTI U CETINSKOJ KRAJINProjekt Socijalna samoposluga Grada SinjaProjekt ''Prehrana učenika osnovnih škola na području Cetinske krajine''Projekt ''Besplatna pravna pomoć''Projekt ''Cjeloživotno volontiranje za razvoj Cetinske krajine''Projekt ''Pomagač u nastavi''Projekt Unapređenje ljudskih prava u lokalnim zajednicama
Projekt Socijalna samoposluga Grada SinjaProjekt ''Prehrana učenika osnovnih škola na području Cetinske krajine''Projekt ''Cjeloživotno volontiranje za razvoj Cetinske krajine''Projekt ''Pomagač u nastavi''Projekt Unapređenje ljudskih prava u lokalnim zajednicama„Sigurna mreža – prevencija Internet nasilja nad djecom“POMOĆNICI U NASTAVI 2014./2015.BESPLATNA PRAVNA POMOĆ U 2015. U SINJUCJELOŽIVOTNO VOLONTIRANJE ZA RAZVOJ CETINSKE KRAJINEVOLONTIRANJEM PREMA DRUŠTVENO I EKONOMSKI SNAŽNIJIM ZAJEDNICAMA
„Sigurna mreža – prevencija Internet nasilja nad djecom“POMOĆNICI U NASTAVI 2014./2015.BESPLATNA PRAVNA POMOĆ u SrmeCJELOŽIVOTNO VOLONTIRANJE ZA RAZVOJ CETINSKE KRAJINEBESPLATNA PRAVNA POMOĆ6. KULTURNO LJETO ZA DJECUVOLONTIRANJEM PREMA DRUŠTVENO I EKONOMSKI SNAŽNIJIM ZAJEDNICAMABESPLATNA PRAVNA POMOĆ U SPLITSKO-DALMATINSKOJ ŽUPANIJIPOMOĆNICI U NASTAVILOKALNI VOLONTERSKI CENTAR
U siječnju info dani za novi Erasmus+ program EUAnđelka Samardžić volonterka Sv. Vinka PaulskogCaritasov božićni sajam otvoren do 15.12.U Splitu održan tečaj biološko-dinamičke poljoprivredeVolontiranje u Cetinskoj krajini u 2014.g.U Cetinskoj krajini obilježen Međunarodni dan volontera5.12. Srma obilježava Međunarodni dan volonteraU Sinju održana akcija Srme "Dosta je, neću nasilje"U SUBOTU U SINJU TEČAJ ZA BUDUĆE RODITELJEDavorka Dukić - neočekivano u volonterskim vodamaTečaj biodinamičke poljoprivrede u Splitu 6.-8.12.U Splitu održana edukacija za Europski socijalni modelU Sinju - besplatna predavanja i tečajevi za roditelje i trudniceVojislav Barać volonter u borbi za prava invalidaU Sinju održana akcija ''Hrvatska volontira!''Miško Kerekeš volonter bez zadrške u mnogim akcijamaU Splitu 10. i 11.10. radionice o Europskom socijalnom fonduHumanitarna podjela ženske obućeDV Bili Cvitak Sinj traži volontereU SINJU ZAVRŠENO 5. KULTURNO LJETO ZA DJECUU petak 23.8. završava 5. kulturno ljeto za djecuNovi projekt za razvoj volonterstvaNovosti s radionica za djecuZapočelo 5. kulturno ljeto za djecuRadionica zdravstvene euritmije za odrasle u Sinju5. Kulturno ljeto - RASPORED RADIONICAPoziv volonterima za rad na radionicama za djecu5. Kulturno ljeto za djecu od 22.7.-23.8.2013.od 2.7. Klub žena liječenih na dojci radi svaki danPoziv roditeljima i djeci da preuzmu radove i potvrdeOtkazuje se akcija čišćenje groblja u GlavicamaDani otvorenih vrata u Udruzi SrmaDo 21.6. otvorena izložba dječjih radova1.6. otvorenje izložbe dječjih radova1.-21.6. Akcija prikupljanja odjeće i obuće i socijalna samoposlugaPriručnik LEADER za ruralni razvojSvibanj na kreativnim radionicamaVišnja Miloš volonterka od mladih danaU subotu 11.5. u Sinju besplatne radionice za trudniceU travnju na kreativnim radionicama za djecuSrma u projektu za EU Socijalni modelU Sinju održan 7. Dan narcisaProgram 2013.Besplatno pravno savjetovalište za građane radi četvrtkom
Mlada volonterka Mladenka VučkovićVolonterka Ljubica Bašić iz OtokaPredstavljeni rezultati projekta za Mjesne odboreAkcija ukrašavanja dvorišta škole na HanuBlagdansko čišćenje Kamička19.12. akcija čišćenja KamičkaAkcija za sigurnost građana u prometu u Suhaču i KarakašiciRad mjesnih odbora prati svaki drugi građaninZavršena 13. akcija prikupljanja odjeće i obućeUdruga Cenzura plus - antidiskriminacijska kontakt točkaU Sinju 3. Socijalna samoposluga do subote 1.12.Svaki tjedan: tri prijave za nasilje u obitelji - 1 dijete žrtvaMO BrnazeMO Turjaci13. AKCIJA PRIKUPLJANJA ODJEĆE I OBUĆE DO 1.12.Održana 6. edukativna radionica za MOU Sinju osnovan LAG Cetinska krajinaO radionicama Srme na portalu http://www.agroklub.comMO SinjDANAS Besplatna radionica permakulturnog vrtlarstvaMO RadošićNovi broj e-novina Civilno društvo!Srma organizira besplatnu edukaciju na BračuOdržana 5. edukativna radionica za Mjesne odboreMO ZelovoMO KarakšicaSrma održala radionicu - Gljive i samoniklo jestivo biljeOdržana 4. edukativna radionica za Mjesne odboreOdržana 3. edukativna radionica za Mjesne odboreSrma organizirala radionicu na BračuU Sinju držana edukativna radionica izrade zimnice!Gljive u zimnici - besplatna radionica u Suhaču kod SinjaNovi broj e-novina Civilno društvo!U Sinju u subotu 20.10. - Besplatna radionice o pripremi zimniceU Sinju - besplatne radionice za zdrav život!MO LučaneMO GlaviceMO Obrovac SinjskiNovi broj e-novina Civilno društvo!Srma na Sajmu mogućnostiMO BajagićMO SuhačMO ČitlukMO JasenskoPrvi radovi iz kreativnih radionica za djecuNovi broj e-novina Civilno društvo!Volonteri u akciji u Sinju i VrliciAKCIJA HRVATSKA VOLONTIRA! 21.9. U SINJU I VRLICISastanak volontera Srme 20.9.MO GljevVolonteri - javite se za dječje radionice!BESPLATNA PRAVNA POMOĆ U CENTRU SINJA!Edukacija za udruge u Udruzi MI u SplituPOČELE KREATIVNE RADIONICE ZA DJECU!Novi broj e-novina Civilno društvo!U Glavicama protiv ambrozijeZavršeno 4. kulturno ljeto za djecu!U petak 17.8. u 19 sati završava Ljeto je eto, a šta sad?Radionice za djecu - od početka punom parom naprijed!U Srme besplatne radionice za djecu od 16.7.Srma ovlaštena za pružanje primarne pravne pomoćiOdržana edukacija za Mjesni odbor SinjZavršena 12. akcija skupljanja odjeće i obuće!Dan otvorenih vrata Udruge Srma 16.6.Udruga Srma gost TV DalmacijeMjesni odbori Grada SinjaSocijalna samoposluga odjeće i obuće od 11.-16.6.2012.Održana 3. radionica sa školskim volonterimaOtvoren lov na ambroziju!12. akcija skupljanja odjeće i obućeUklanjanje ambrozije 19. i 20.5.2012.Akcija uklanjanja ambrozije 19. i 20.5. povodom Dana zdravih gradovaU petak 11.5. sastanak za uklanjanje ambrozijeOdržana 1. edukativna radionica za Mjesne odboreOdržana 5. edukativna radionica za volontereSlavonka sinjska volonterka2. radionica za školski volonterski klubOdržana 4. edukativna radionica za volontereOdržan Dan narcisaProdajna izložba Centra Juraj BonačiU Sinju održan sastanak LAG-aDan narcisa u subotu 24.3.2012.3. radionica za volontereMira Bandalo - jedna od osnivačica SrmeSrma podučava učenike volonterstvuNastavlja se edukacija volontera SrmeOdržan sastanak s Mjesnim odborima Grada SinjaGrađani informirani o novom projektu SrmeSastanak s Mjesnim odborima Grada Sinja 7.3. u vijećnici u 17 satiNastavljena edukacija volontera SrmeProjekt podrške Mjesnim odborima Grada SinjaDanica MatićFinancijska izvješća udruga do 29.2.2012.Edukacija volontera Srme
Zabava članova i volonteraSrma na nacionalnoj konferenciji o volonterstvuZavršna konferencija za medije projekta "Što bi dao da si na mom mjestu?"Paula Blažević pobjednica literarnog natječajaU subotu 10.12. Srma obilježila Međunarodni dan volonteraAnita Križanac i Maja BilobrkJavna akcija protiv nasilja u obiteljiPravo na uvećani doplatak za djecuKatica CvrljeSocijalna samoposluga odjeće i obuće od 7.-12.11.2011.Otvoren natječaj za učeničke literarne radove!Volontirajte na sinjskoj Kulturnoj zimnici!Daruje se oprema za bebu!Učenici u eko pohodu na okolišBiodinamička poljoprivreda u SinjuEdukativna radionica u Dubrovniku11. akcija prikupljanja odjeće i obuće za Centar u VrliciOdržana radionica o organizaciji volontiranjaEdukativna radionica na HvaruJavno događanje u ZadruKlub žena liječenih na dojci obilježio Dan ružičaste vrpceSavjet Mreže Udruga Grada Sinja nastavio rad na prijedlozima za kriterijePOZIV VOLONTERIMA - pridružite se Danu ružičaste vrpce 01.10.2011. na Pijaci u SinjuEdukativna radionica u OmišuJasminka VujevićPOZIV VOLONTERIMA - pridružite se Srminoj akciji promocije volonterstvaOdržano besplatno predavanje za trudnicePrijavi se i volontiraj!Maša Borović i Petra DomazetEdukativna radionica u MakarskojJavno događanje u KninuAndrea OmrčenJavno događanje u BenkovcuSanda ŠandrićBlaženka RomacMarica MunivranaDragana ModrićU petak 19.08. završeno 3. kulturno ljeto za djecuSlavenka MaršićMarul u spreju – posprejana fasada OŠ Marka Marulića!U Sinju održana edukativna radionica o pisanju projekataEdukativna radionica u TrogiruOdržano predavanje za trudnice u SinjuEdukativna radionica za UTIS10. akcija prikupljanja odjeće i obućePOZIV VOLONTERIMA - pridružite se ljetnom programu KUS-a SinjPOZIV VOLONTERIMA - pridružite se akciji SRME!Srma na konferenciji EUR-VOL u TrogiruSrma na Danima udruga u PuliMartina BuljanVanja JurelaU Sinju predstavljeni programi EU - Mladi na djelu i Cjeloživotno učenjeOstavimo trag!Udruge i Grad Sinj nastavile rad na donošenju kriterijaSrma odvezla odjeću starijima u OtišićBesplatne radionice za udrugeSrma u novinama "Civilno društvo"Ljiljanka StoilkovskiSinjske civilne udruge u inicijativi donošenja kriterijaSrma 5. put obilježila Dan žena!Marijana Jukić BračuljVolonteri Srme uredili dvorišne klupe Centra Juraj BonačiProjekt "Što bi dao da si na mom mjestu?"Volontiranje u Cetinskoj krajini
Natječaj Ureda za ljudska prava otvoren do 28.03.2011.g.95 KORISNIKA SRMINE SOCIJALNE SAMOPOSLUGEDodijeljene nagrade najboljim učenicimaSrma obilježila 5 godina radaU Sinju održana 4. edukativna radionica za udrugeStanje nasilja u obitelji u Cetinskoj krajiniSrma provela akciju protiv nasilja u društvuRezultati literarnog natječaja Udruge SrmaPrikupljanje odjeće i obuće do 13.11.2. BESPLATNI tečaj za trudnice od 17.11. u SinjuOdržana treća edukativna radionica za udrugeDječje ljeto završeno 20.8.2010.U Sinju održan prvi tečaj zdravstvene euritmijeUdruga MI održala u Sinju uvodnu radionicu za udrugeSavjet Mreže Udruga Grada Sinja održao prvi sastanakSkupština Mreže Udruga Grada Sinja izabrala Savjet MrežePrikupljeno 80-tak kutija za Centar u VrliciOsnovana Mreža Udruga Grada Sinja 22.5.2010.Novi mandat dosadašnjim tijelima uprave Srme28 udruga, sindikata i stranaka potpisalo podršku za ostanak rodilišta u Sinju!U srijedu 7.7. volonteri Srme posjetili Centar Fra Ante Sekelez u Vrlici4. Dan narcisa u Sinju obilježen 27.3.2010.g.Zapisnik sa 1. sastanka za osnivanje Mreže Udruga Grada SinjaHumanitarna akcija Cetinski kraj za HaitiViola odorata za Marija Efendića prikupila 9.000,00 kuna
Rezultati literarnog natječajaZahvalnice volonterima i podržavateljima Srme4. GODINU ZA REDOM - AKCIJA ZA NENASILJE U SINJU!Humanitarna predstava Sinjskog kazališta2.075,00 kuna za Marija Efendića!Mario Efendić - humanitarna akcija za ozdravljenjePrezentacije volonterstva srednjoškolcimaDan ružičaste vrpce u Sinju 3.10.2009.g.!Završena 7. akcija za Centar u VrliciPripovjedačica bajki Jasna Held u Sinju s radionicom "Kako pričati bajke?"Završeno prvo kulturno ljeto za djecu i mladeZavršena akcija za Centar za rehabilitaciju u VrliciPrvo javno obilježavanje Dana Europe u Sinju - 79 građana DA, 34 NE pridruživanju Hrvatske Europs
Projekti, akcije, aktivnosti

Projekti 2022.

Zlatni taliri - bajka braće Grimm

Baka Holle - bajka braće Grimm

Tri čovječuljka u šumi - bajka braće Grimm

Zlatni ključić - bajka braće Grimm

opširnije ...

Radionice kukičanja kreću 24.2.

Ciklus od 10 radionica do kraja lipnja 2022.

S mladima za budućnost

Od 1.1. do 31.12.2022.g.

opširnije ...

Udruga Srma je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike

Središnji državni ured za demografiju i mlade

Ministarstvo pravosuđa i uprave